De actiekrant van Hoofddorp in je inbox!
Selecteer jouw stad:

Aanbiedingen en kortingen in Hoofddorp

h

Hoofddorp, een plaats onder de rook van Schiphol in de gemeente Haarlemmermeer is bijzonder geschikt voor een dagje winkelen. Het centrum is gelegen rond het Beursplein, Marktplein, maar aan de Burgemeester van Stamplein, Kruisweg, Polderplein, Markenburg en Concourslaan vind je ook tal van gezellige winkels.

In het stadshart bevinden zich ruim 300 winkels. Je vindt hier grote winkelketens zoals The Sting, Saturn, H&M en Primark. Je kunt dus op alle fronten slagen in deze stad. Wanneer je de Actiekrant Hoofddorp in de gaten houdt, kun je korting scoren op je aankopen, je voordeel halen uit aanbiedingen en voordelig uit eten. Alle acties en aanbiedingen van winkeliers en ondernemers vind je namelijk in onze kortingskrant.

Actiekrant Cijfers

110.000+ lokale twitter volgers
6.000+ nieuwsbriefleden
195 steden
20.000 winkels

 
 

Acties Hoofddorp op de kaart

Informatie over Hoofddorp

Hoofddorp is naast winkelstad ook een trekpleister vanwege de jaarlijks terugkerende evenementen. Dancefestivals zoals Mystery Land trekken vele dansliefhebbers, maar ook het Jazzfestival, Concours Hippique, de braderie en Haarlemmermeer culinair. Natuurlijk kun je van deze activiteiten en evenementen eveneens op Actiekrant.nl de beste deals vinden.

Wij verzamelen van Hoofddorp voor de locals zowel aanbiedingen van winkelketens als The Sting en Saturn alsook kortingscoupons en acties van de kleine ondernemer. Uiteraard kunnen dagjesmensen hier tevens gebruik van maken. Volg ons via Twitter of blijf automatisch op de hoogte van de start van de uitverkoop, weekendaanbiedingen en kortingen in de horeca, door je in te schrijven voor de Hoofddorpse nieuwsbrief.